pátek 14. listopadu 2008

Předčasné vánoce

Nevím, je-li to jen náhoda nebo štěstí, ale před pár dny jsem zde psal o figurkách Ztracených a najednou je mám zcela neočekávaně doma. Naskytla se mi možnost získat celou první sérii včetně diorámy za neskutečně výhodnou cenu, tak jsem do toho bez váhání šel. Letos přišel Ježíšek prostě o něco dřív.
Recenze a fotky budou po novém roce, jelikož mám už připravené figurky jiné, které chci ještě letos na blog dát.

K předchozímu článku o Ztracených bych rád ještě doplnil, že je ke každé figurce přibalena elektronická krabička obsahující filmové hlášky dané postavy a předmět v měřítku 1:1, který s postavou také souvisí. Locke má brožurku cestovní kanceláře, Shannon mapu, Hurley výherní ticket, Charlie prsten Drive Shaft, Kate model letadla a Jack policejní fotky hledané Kate.


5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

pekne ja si taky udelal radost a koupil attck trolla a balroga od figurek a po vanocich planuju as dostanu penize saurona a fell beasta unbre nechches icq od ktereho to mam?ty figurky on je z brna a ma kamose v anglii a ja to dostal za dobrou cenu 350 za kus

Anonymní řekl(a)...

tak to jen závidím.. většina figurek z první série LOST je vyprodaná.. včetně mého vytouženého Charlieho :(.. já mám zatím jen Mr. Eka.. ale Jack už je objednanej :)

inmax

Unbreakable řekl(a)...

aragorn : sám mám možnost figurky PP ze zahraničí získat, ale pravděpodobně další kupovat nebudu. Díky za nabídku.

Anonymní řekl(a)...

tak už je doma i Kate.. ale musím říct, že to byla fuška sestavit.. ten bambus jí do ruk prostě nechtěl pasovat, ale nakonec si dal říct :)

inmax

Slipča řekl(a)...

já sem náhodou v bontonlandu našla Sawyera takže hned byl u mě jinak nikde nic nemaj =/ =D no a z ameriky si objednat nevim nevim =DD bych asi nezvládla =DD