pondělí 21. července 2008

Pán Prstenů - sběratelské figurky č.1-90

Ručně malované figurky zalité olovem v měřítku 1:29 jsou kopiemi postav z filmové trilogie Pána Prstenů. U nás vychází od února 2005 a to vždy jednou za 14 dní. Figurky jsou přibaléné k tenkému pouze několika stránkovému časopisu, kde je popis postavy a několik fotek. K dostání jsou většinou v trafikách a u prodejců tisku.

Jedná se o českou verzi britského časopisu. Více zde.


Momentálně vyšlo 90 čísel a podle domovského webu se zdá, že se můžeme těšit ještě na figurky další. A to nemluvím o speciálních číslech (u nás zatím tři), které sice vycházejí dost nepravidelně, ale zase stojí za to. Jedná se o exkluzivní figurku vydanou mimo číslovanou řadu a většinou jde o jezdce na nějakém zvířeti.

Nechci zde popisovat jednotlivé postavy, jelikož už jsem tak učinil a to na mém starém blogu. Jsou zde popsány všechny od prvního až do devadesátého čísla. Založením nového blogu už nebudu předchozí nadále aktualizovat, ale rušit ho nehodlám. Sběratelským figurkám Pána Prstenů už se budu věnovat jen a pouze tady.


Pro tyto účely jsem si také vybudoval malé "mini fotostudio", tak doufám, že se fotky budou líbit :-)

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

I agree with you about these. Well someday Ill create a blog to compete you! lolz.

Unbreakable řekl(a)...

so, later

Domény-K-Prodeji řekl(a)...

Internetová doména PÁNPRSTENŮ.CZ je nyní v aukci ve slevě za pouhých 5.000 Kč !!! na webtrh.cz. Pokud se nevydraží bude doména na prodej na www.domeny-k-prodeji.cz za 10.000 Kč.

Anonymní řekl(a)...

Prodám sběratelské figurky Pána prstenů, včetně časopisových průvodců+mapa Středozemě, která byla v prvním díle. Mám jich 80, včetně 3 speciálů. Cena za celek 12 000,-,za 10 ks 1200,nebo jednotlivě za 150 kč za kus.původně stála každá 179,- a speciály kolem 300,-. Fotky mohu poslat. email : strelec3991@email.cz

Pán Prstenů řekl(a)...

Tak doménu www.panprstenu.cz už maj na www.domeny-k-prodeji.cz jenom za 1.500 kaček - nějaká vánoční akce ;-)

Anonymní řekl(a)...

DOMÉNA PÁNPRSTENŮ.CZ NA PRODEJ JEN ZA 480 KČ při rychlém jednání. Rychlý a jednoduchý on-line převod. martin@euromax.cz

Unknown řekl(a)...

Bral bych jednu za 150

Anonymní řekl(a)...

Skvělé figurky mají na www.webus.cz objednaly mi predátora kterého sháním už dva roky marně v ČR :)